Shop Mobile More Submit  Join Login
Lugano Panorama by dmakreshanski Lugano Panorama by dmakreshanski
360 panorama from Capella San Salvatore
:icondimitarmisev:
dimitarmisev Featured By Owner Sep 15, 2010
wow кој поглед, оваа би си ја испринтал барем 2м ширина :)
само тој покривот да не се закривуваше така у левиот агол, и ќе биде перфекција.
Reply
:icondmakreshanski:
dmakreshanski Featured By Owner Nov 11, 2010
имаше многу зафрканции, пошто морав да се движам околу покривот, па има доста паралакс или како и да се вика тоа ефектот. Средив нешто од тоа левата страна на покривот, али има уште за работа
Reply
Add a Comment:
 
×
  • Art Print
  • Canvas
  • Photo
  • Art Gifts
Download JPG 4276 × 1209Details

Submitted on
September 14, 2010
Image Size
1.9 MB
Resolution
4276×1209
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
833
Favourites
4 (who?)
Comments
2
Downloads
42

Camera Data

Make
Canon
Model
Canon EOS 1000D
Date Taken
Sep 11, 2010, 6:15:58 PM
Software
Adobe Photoshop CS5 Windows
×